Újabb versenyen jártunk

márc. 13, 2022 by

Táncosaink szép sikereket értek el a 2022. március 12-én Balatonfüreden megrendezésre került SILVER STAR DANCE Táncversenyen: Társastánc solo, gyerek B kategória III. helyezettKovács Kerülő Katinka – Jai Ho Társastánc solo, junior A kategória IV. helyezettMolnár Lujza – Barackvirág keringő Társastánc

Fájó szívvel búcsúzunk…

febr. 27, 2022 by

Egyesületünk egyik alapítójától, aki hiányozni fog minden edzésen, a szalagavatós és tánciskolás foglalkozásokon, a fellépéseinken, az általa megálmodott és hihetetlen energiájával megvalósított Gizella Kupa táncversenyeken… Emlékét örökké őrizzük és igyekszünk a közös álmokat és céljainkat továbbra is megvalósítani, amikért Ő

2. SILVER STAR DANCE Táncverseny

nov. 8, 2020 by

2020. november 7-én  került megrendezésre Veszprémben a 2. SILVER STAR DANCE Táncverseny, ahol utánpótlás csapatunk tagjai a következő eredményeket érték el:

Táncosaink nagysikerű fellépése

szept. 12, 2020 by

2020. szeptember 12-én tartották Veszprémben a Dózsavárosi Nyárbúcsúztató rendezvényt, ahol táncosaink legújabb koreográfiákból összeállított műsorukat adták elő. A gyönyörű standard és forró hangulatú latin-amerikai táncok nagy sikert arattak a gyerekek és felnőttek körében egyaránt.

Újra indul Tánciskolánk

szept. 1, 2020 by

Sok szeretettel várjuk 6-14 éves fiúk és lányok jelentkezését! Kedvcsinálóként megtekinthető 2020. szept. 12-i fellépésünk a veszprémi Dózsavárosi Nyárbúcsúztató rendezvényen !!!

Nőnapi rendezvény Gyulafirátóton

márc. 3, 2020 by

Március 7-én 16 órai kezdettel Nőnapi délutánra várják az érdeklődőket a Gyulafirátóti Művelődési Házban, ahol Búzás Csaba énekes-gitáros mellett fellépnek táncosaink, Vajda Ádám és Vajda Dóra is.

Kossuth Iskola farsangi bál 2020

febr. 15, 2020 by

2020. február 14-én került megrendezésre a veszprémi Kossuth Iskola felső osztályosainak Farsangja, ahol táncosaink – Nagy Patrik és Molnár Lujza – gyönyörű standard és pörgős latin-amerikai táncokból összeállított bemutatójukkal tették még színesebbé ezt a rendezvényt.

Kossuth bál 2020

febr. 6, 2020 by

Egyesületünk fiatal tehetségei – Nagy Patrik és Molnár Lujza – táncbemutatója nagy sikert aratott iskolájuk idei évben is megrendezett Kossuth Bálján.